رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

برگزاری دور بعدی گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و امریکا در ایتالیا

وزیر امورخارجه ایتالیا اعلام کرد: رم با درخواست طرف‌های مذاکره کننده برای میزبانی گفت‌گوهای هسته‌ای میان ایران و آمریکا موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 14
کد خبر: ۲۷۵۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر ایتالیا امروز (دوشنبه) در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره محل برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا تائید کرد که دولت ایتالیا موافقت خود را برای میزبانی این گفت‌وگوها اعلام کرده است.

بنابر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، او که اکنون در ژاپن به سر می‌برد، گفت: درخواست میزبانی طرف‌های ذی‌نفع را از عمان که نقش میانجی گفت‌وگوها را ایفا می‌کند، دریافت کردیم و به آن پاسخ مثبت دادیم. همانند همیشه، ما آماده استقبال از جلساتی هستیم که می‌تواند نتایج مثبتی به همراه داشته باشد، در این مورد نیز در رابطه با موضوع هسته‌ای است.

دور اول گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا روز شنبه به‌طور غیرمستقیم در مسقط، پایتخت عمان برگزار شد و وزیر امورخارجه عمان به‌عنوان میانجی در رایزنی‌ها حضور داشت. ۲ طرف پس از پایان نشست اعلام کردند که گفت‌گوها سازنده بوده است و هفته آینده نشست بعدی برگزار خواهد شد.

پس از پایان گفت‌وگوها گمانه‌زنی‌ها درباره زمان و محل برگزاری دور بعدی مذاکرات شدت گرفت و منابع آگاه گفتند که احتمالا در رم، پایتخت ایتالیا باشد.

یک منبع ایتالیایی نیز پیشتر گفت که دور بعدی مذاکرات روز شنبه آینده در رم برگزار خواهد شد.

در این میان، «رافائل گروسی» رئیس دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل به طور جداگانه تائید کرد که او اواخر هفته جاری به ایران سفر خواهد کرد تا احتمالاً راه‌های افزایش دسترسی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به برنامه هسته‌ای ایران را بررسی کند.

مقامات ایرانی و آمریکایی تاکنون گزارشات مربوط به محل برگزاری دور دوم مذاکرات را تایید نکرده‌اند. با این حال، این احتمال وجود دارد که عمان که میزبان دور اول مذاکرات در مسقط بود، به میانجی‌گری بین ۲ طرف ادامه دهد./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار